Oudergroep

Schoenstraat 41

2140 Borgerhout 

03 235 05 61

                         


Wie zijn wij?
Wij zijn een groep enthousiaste ouders van leerlingen uit verschillende klassen die zich graag vrijwillig inzetten voor de school, de kinderen en de ouders.


Van links naar rechts


Onder: Nikki Vertruyen (mama van Warre van de Sloebers), Karima El Jattari (mama van Mayssara van 5A en Tayssir van de Rakkers), Rachida (mama van Noor van 4B en Maher van 6)


Boven: Latifa Majaiti (mama van Anis van de Sloebers en Inara van 1A), An Chantrain (mama van Louis van 2B en Jeanne van de Kapoenen), Veerle Van der Borght (mama van Briek van 1A en Juul van 4B)


Niet op de foto: Mira Benalia (mama van Reda van 6), Naima Tarrahi (mama van Noor van 3A), Rahma (mama van Elina van 1B), Hannan Boutkabout (mama van Sara van de Kapoenen), Najat (mama van Ayoub van 3B en Zaid van 1B)

Wat doen we?

Zoals jullie weten werkt de school met talenten. Als oudergroep vinden we “mensenknap” en “denkknap” wel bij ons passen.

 

Mensenknap” omdat


wij onze handen uit de mouwen steken bij activiteiten van de school, zoals het schoolfeest, de kerstmarkt, de koopjesmarkt. Wij willen ook activiteiten organiseren waarmee we de school een financieel duwtje in de rug geven. Zo deden we het voorbije jaar een maandelijkse soepactie ten voordele van de vernieuwde speelplaats.


Mensenknap” omdat


wij ook een spreekbuis willen zijn voor alle ouders. Wij vertellen graag jouw vragen, bedenkingen en ideeën aan het schoolteam. Je kan hiervoor steeds één van onze leden aanspreken, onze voorzitster bellen (An Chantrain: 0497 22 02 29) of een mailtje sturen naar oudergroep@gvbsmozaiek.be


Denkknap” omdat


de oudergroep mee nadenkt over zaken die de school, de kinderen en hun ouders aanbelangen, zoals een groene speelplaats, verkeersveiligheid, betrekken van anderstalige ouders, bekendheid in de buurt, enz.

Hoe werken we?

We komen een aantal keer per jaar samen in de school. Juf Sandra, meester Jo en de directrice nemen deel aan deze bijeenkomsten.

 

Als jullie interesse hebben om onze ploeg te versterken, dan horen we dat graag! Wil je meehelpen aan activiteiten maar liever niet deelnemen aan vergaderingen? Zo'n mensen hebben we ook nodig. Dankzij veel helpende handen houdt iedereen genoeg tijd over om te genieten van de activiteit zelf.


Wij zijn te bereiken:

  • via één van onze leden
  • telefonisch: 0497 22 02 29 (An Chantrain)
  • via e-mail: oudergroep@gvbsmozaiek.be