Laatste nieuws!

Schoenstraat 41

2140 Borgerhout 

03 235 05 61

                         

!Belangrijk!

Beste ouders


Zoals jullie waarschijnlijk al wel gehoord zullen hebben, mogen er vanaf juni meer kinderen naar school. Op dit moment wachten wij nog de laatste richtlijnen van de overheid af en werken deze uit voor onze school zodat wij deze opstart in alle veiligheid kunnen laten verlopen. Wij brengen u voor het weekend op de hoogte wanneer welke klassen weer naar school mogen komen.


Tot gauw!

 

Met vragen kunt u terecht bij::

de directeur: 03/235.05.61

Juf Sandra: 0490/56.30.20

juf Kim: 0490/56.30.11
Hieronder kan u de planning terugvinden voor de komende periode.

klik op de planning om deze groter te zien.


Beste ouders en leerlingen,


Zoals eerder aangegeven worden de lessen op school geschorst tot aan de paasvakantie. Het zou echter aangeraden zijn als u deze periode niet ziet als een vakantie van 5 weken.

Om ervoor te zorgen dat leerlingen zo weinig mogelijk achterstand oplopen hebben ze huistaken meegekregen voor de periode dat ze thuis zijn.


Als er zaken zijn die ze niet begrijpen kan u helaas niet op school terecht, u kan de juf of meester wel mailen of we raden aan om even hulp te vragen aan een klasgenoot.


Verder hebben een aantal klassen voor deze periode op hun website specifieke leerstof en filmjes staan welke thuis kunnen gebruikt en ingoefend worden. Ga naar het klasgedeelte op deze website om te zien of er voor jullie specifieke klas extra oefenstof online staat.

Dit zal niet voor alle klassen het geval zijn maar dan kan u verder met meegegeven huistaken en filmpjes van xnapda.


Hieronder staan enkele nuttige links om deze periode wat vlotter te laten verlopen. Veel succes!

schoolstraat