SES Lagere school

Schoenstraat 41

2140 Borgerhout 

03 235 05 61

                         

Juf Erica


SES-juf 1A en 1B


Hallo! Ik ben juf Erica. Gedurende heel wat jaren was ik juf van het eerste leerjaar B. Daarom kom ik op maandag een aantal uurtjes helpen in het eerste leerjaar.


Wat is er mooier dan iemand leren lezen,schrijven en rekenen?Ik vind het erg knap dat de kinderen samen met hun juffen en ouders deze moeilijke klus steeds weer klaren!


Contact: Erica.cant@gvbsmozaiek.be

Juf Evelyne


klasjuf van 1B

en SES-juf in 1B en 2A


Hoi,


Ik ben juf Evelyne. De meesten onder jullie kennen mij als SES-leerkracht in de lagere school. Deze taak blijf ik met plezier nog verder doen, maar enkel nog in 1B en 2A. Dat komt omdat ik vanaf dit schooljaar ook halftijds terug als klasjuf aan het werk ben. Samen met juf Ruth leer ik de kinderen in 1B lezen, schrijven, rekenen en nog zoveel meer! Zij doet dat elke maandag en dinsdag, met mij als SES-leerkracht erbij. Op woensdag werken we afwisselend en op donderdag en vrijdag ben ik steeds van de partij als klasjuf. Ik krijg dan hulp van een andere SES-leerkracht uit ons team.


Tot slot maak ik sinds dit schooljaar samen met juf Inge, juf Kim en juf Sandra deel uit van het BEL-team. Dit is het beleidsondersteuningsteam dat vooral aan de slag gaat op schoolniveau.


U leest het goed, het is voor mij een goed gevuld schooljaar met een grote afwisseling in taken. Maar dat vind ik juist echt heel leuk! Ik ben best wel sociaal en werk graag samen met anderen al dan niet in grote groep. Ik babbel graag met mensen en voor mij hoort iedereen erbij. Kortom, als ik mezelf een knapperd moet toekennen dan staat mensenknap toch wel bovenaan 😉.


Contact: Evelyne.de.middelaere@gvbsmozaiek.be


Juf Francie


SES-juf in 1B, 2B en 6Bijna 30 jaar geleden startte ik, juf Francie, hier op school. Ik hou van andere mensen helpen en daarom ben ik in het ondersteuningsteam gestapt. Daarvoor stond ik verschillende jaren voor de klas. Ik ben zelf-, beweeg- en woordknap, omdat ik van koken, wandelen en lezen hou.


Contact: Francie.exelmans@gvbsmoziek.be

Juf Sofie


klasjuf van 4A en 4B

AN-jufHoi! Ik ben juf Sofie. Dit schooljaar sta ik samen met juf Cindy en meester Michaël in het vierde leerjaar. Op dinsdag kan je me echter niet in 4A of 4B vinden, maar wel in de AN-klas. Daar leren juf An en ik Nederlands aan kinderen die nog niet lang in België wonen en die onze taal niet zo goed spreken. Natuurknap en beweegknap passen het best bij mij. Ik hou ervan om samen met mijn man wandelingen te maken in de natuur en zorg te dragen voor onze konijnen. Daarnaast sport ik ook graag: joggen, zwemmen, zumba, … Soms vind ik het leuk om iets te naaien. Zo heb ik voor mijn beide metekindjes al een knuffeltje gemaakt. 


Contact: Sofie.serre@gvbsmozaiek.be
juf Sara


SES-juf in 5B en 6Ik ben juf Sara. Ik vind het fijn om in verschillende klassen van de lagere school te ondersteunen.

In mijn vrije tijd ga ik het liefste op reis. Ik vind het heerlijk om aan de andere kant van de wereld te duiken, te snorkelen, bergen te beklimmen of gewoon te genieten met een boekje in de hangmat.


Zelfknap en beweegknap zijn de knapperds die het meest bij mij passen.


Contact: Sara.deforche@gvbsmozaiek.be


Juf Katelijne


SES-juf in 2A, 3 en 4 


Twee jaar geleden startte ik, juf Katelijne, als lid van het GOK-team hier op school. Ook dit schooljaar kan je me als extra leerkracht in de klassen vinden. Ik kies bewust voor een job als ondersteuner omdat ik graag anderen help en voor hen zorg (mensenknap). Ik hou van (voor)lezen, kruiswoordraadsels oplossen en gezelschapsspelletjes spelen (woordknap). 


Contact: Katelijne.verschakelen@gvbsmozaiek.be


juf Evelien


klasjuf van 5B

SES-juf 5B en 6Ik ben juf Evelien. Samen met juf Leen maak ik van 5B een leuke klas. Ik hou van gezelligheid. Elke morgen babbel ik bij met de kinderen van de klas tijdens een ochtendkring.


Als woordknappe juf vind ik het leuk om de eerste woorden Frans aan te leren. Voorlezen is één van mijn favoriete talenten. Ik vind het heerlijk om in de klas of thuis met mijn 2 kindjes in de zetel weg te dromen bij een boek.


Contact: Evelien.franck@gvbsmozaiek.beMeester Benjamin


klasmeester van 2A

SES-meester in 2A en 5A


Hallo! Ik ben meester Benjamin. Ik sta, samen met juf Inge, heel graag in het tweede leerjaar. Tekenen, wiskunde, Nederlands, muziek maken, leren over de wereld, … dat vind ik allemaal boeiend. Een stukje wit papier...daar teken ik zeker iets op.


Elke dag fiets ik van Ekeren naar Borgerhout en geniet ik van stad en natuur. Waar ik het meeste van geniet? Dat is samen zijn met mijn vrouw, met onze drie zoontjes en met God, die mij al heel mijn leven inspireert.


Contact: Benjamin.van.raemdonck@gvbsmozaiek.beJuf Griet


AN-juf

SES-juf in 4 en 6Hallo, ik ben juf Griet (Hautekiet).


Jullie mama’s en papa’s kennen mij misschien nog, want ik gaf reeds 10 jaar les op Mozaiek in de 2de, 3de en 4de klas. Ik heb met nog verschillende oud-leerlingen contact, wat ik heel leuk vind.


Ik ben een hele tijd weggeweest om een nieuwe uitdaging aan te gaan en dit schooljaar start ik met veel plezier terug bij Mozaiek als ondersteunende GAN- en SES-leerkracht.


Ik woon in Borgerhout met mijn heerlijk gezin, bestaande uit dochter Roos (18), zoon Bas (16), vriend Geert , hond Diesel en kat Pippa.


Het liefste wat ik doe is frullen en prullen: inrichten, haken, oude spullen recycleren,…I love it !


Ik ga ook zeer graag met mensen om (jong, oud,bruin, roos,…maakt niet uit) en zal steeds proberen het positieve in mensen te zien. Complimentjes geven vleugels !


Contact: Griet.hautekiet@gvbsmozaiek.be