AN-klas

Schoenstraat 41

2140 Borgerhout 

03 235 05 61

                         

Juf An


AN-jufHallo iedereen, ik ben juf An.

Ik ben juf sinds 2004. Voor ik naar Mozaïek kwam, heb ik al lesgeven in enkele andere scholen en daar was ik vooral klasjuf in het 2e en 5e leerjaar en was ik ook enkele jaren zorgjuf. Sinds vorig schooljaar ben ik AN - juf op Mozaïek, dat wil zeggen dat ik de anderstalige kinderen, die nog maar pas in België zijn, help met het Nederlands leren. Daarnaast ben ik ook GOK - juf en kom ik in verschillende klassen om mee te helpen.

Ik ben getrouwd en mama van 2 schatten van kinderen. Mijn dochter gaat naar het 5e leerjaar en mijn zoon gaat naar het 2e leerjaar.

's Avonds en in het weekend kan je mij vaak in het zwembad vinden waar ik waterpolo speel. Ik speelde verschillende jaren dwarsfluit in een fluitensemble, maar nu speel ik enkel nog af en toe in de klas of tijdens de kerstmarkt.


Contact: An.huyghe@gvbsmozaiek.be


Juf Sofie


klasjuf van 4A en 4B

AN-jufHoi! Ik ben juf Sofie. Dit schooljaar sta ik samen met juf Cindy en meester Michaël in het vierde leerjaar. Op dinsdag kan je me echter niet in 4A of 4B vinden, maar wel in de AN-klas. Daar leren juf An en ik Nederlands aan kinderen die nog niet lang in België wonen en die onze taal niet zo goed spreken. Natuurknap en beweegknap passen het best bij mij. Ik hou ervan om samen met mijn man wandelingen te maken in de natuur en zorg te dragen voor onze konijnen. Daarnaast sport ik ook graag: joggen, zwemmen, zumba, … Soms vind ik het leuk om iets te naaien. Zo heb ik voor mijn beide metekindjes al een knuffeltje gemaakt. 


Contact: Sofie.serre@gvbsmozaiek.be
Juf Griet


AN-juf

SES-jufHallo, ik ben juf Griet (Hautekiet).

 

Jullie mama’s en papa’s kennen mij misschien nog, want ik gaf reeds 10 jaar les op Mozaiek in de 2de, 3de en 4de klas. Ik heb met nog verschillende oud-leerlingen contact, wat ik heel leuk vind.


Ik ben een hele tijd weggeweest om een nieuwe uitdaging aan te gaan en dit schooljaar start ik met veel plezier terug bij Mozaiek als ondersteunende GAN- en SES-leerkracht.


Ik woon in Borgerhout met mijn heerlijk gezin, bestaande uit dochter Roos (18), zoon Bas (16), vriend Geert , hond Diesel en kat Pippa.


Het liefste wat ik doe is frullen en prullen: inrichten, haken, oude spullen recycleren,…I love it !


Ik ga ook zeer graag met mensen om (jong, oud,bruin, roos,…maakt niet uit) en zal steeds proberen het positieve in mensen te zien. Complimentjes geven vleugels !


Contact: Griet.hautekiet@gvbsmozaiek.be