Lagere school Onderbouw

Schoenstraat 41

2140 Borgerhout 

03 235 05 61

                         

juf Kelly


klasjuf van 1AEen tiental jaar geleden begon ik als juf in 1A. Daarvoor heb ik ook nog gewerkt in een 2 de en 4 de en als SES-leerkracht en kwam daarbij in alle klassen van de lagere school. Ik vond dit allemaal heel plezierig om te doen, maar ben toch mijn hart verloren bij de kapoentjes in het 1 ste leerjaar. Ik heb zelf 2 zoontjes, waarvan de oudste nu ook in het 2de leerjaar zit en de jongste in de 2de kleuterklas.


contact: kelly.wijckmans@gvbsmozaiek.be

Juf Evelyne


klasjuf van 1B

en SES-juf in 1B en 2A


Hoi,


Ik ben juf Evelyne. De meesten onder jullie kennen mij als SES-leerkracht in de lagere school. Deze taak blijf ik met plezier nog verder doen, maar enkel nog in 1B en 2A. Dat komt omdat ik vanaf dit schooljaar ook halftijds terug als klasjuf aan het werk ben. Samen met juf Ruth leer ik de kinderen in 1B lezen, schrijven, rekenen en nog zoveel meer! Zij doet dat elke maandag en dinsdag, met mij als SES-leerkracht erbij. Op woensdag werken we afwisselend en op donderdag en vrijdag ben ik steeds van de partij als klasjuf. Ik krijg dan hulp van een andere SES-leerkracht uit ons team.


Tot slot maak ik sinds dit schooljaar samen met juf Inge, juf Kim en juf Sandra deel uit van het BEL-team. Dit is het beleidsondersteuningsteam dat vooral aan de slag gaat op schoolniveau.


U leest het goed, het is voor mij een goed gevuld schooljaar met een grote afwisseling in taken. Maar dat vind ik juist echt heel leuk! Ik ben best wel sociaal en werk graag samen met anderen al dan niet in grote groep. Ik babbel graag met mensen en voor mij hoort iedereen erbij. Kortom, als ik mezelf een knapperd moet toekennen dan staat mensenknap toch wel bovenaan 😉.

Contact:evelyne.de.middelaer@gvbsmozaiek.be


Meester Benjamin


klasmeester van 2A

SES-meester in 2A en 5A


Hallo! Ik ben meester Benjamin. Ik sta, samen met juf Inge, heel graag in het tweede leerjaar. Tekenen, wiskunde, Nederlands, muziek maken, leren over de wereld, … dat vind ik allemaal boeiend. Een stukje wit papier...daar teken ik zeker iets op.


Elke dag fiets ik van Ekeren naar Borgerhout en geniet ik van stad en natuur. Waar ik het meeste van geniet? Dat is samen zijn met mijn vrouw, met onze drie zoontjes en met God, die mij al heel mijn leven inspireert.

Contact:Benjamin.van.raemdonck@gvbsmozaiek.be


Juf Veerle


juf van 3A 


Hallo, ik ben juf Veerle en sta al enkele jaren in het derde leerjaar.  Samen met meester Wouter zorg ik er voor dat jullie zoon of dochter leren cijferen, rekenen tot 1000, nieuwe dingen ontdekken,…


Van mezelf vind ik dat mensenknap het beste bij me past; want SAMEN bereik je meer dan alleen!


In mijn vrije tijd ga ik graag op reis om de wereld te ontdekken, lees ik graag een boek of ga ik sporten.Contact:Veerle.marckx@gvbsmozaiek.be


Juf Ruth


klasjuf van 1BHoi, ik ben juf Ruth. Samen met juf Evelyne ben ik de klasjuf van 1b. Ik werk momenteel halftijds. Op maandag en dinsdag ben ik elke week op school en op woensdag is dat om de 2 weken. Dit is nu mijn 17de schooljaar als juf. (Daarvan sta ik voor het 9de jaar in het eerste leerjaar. Hiervoor was ik o.a. juf van het 3de leerjaar.)
Onze klasslogan luidt: Jij hoort erbij! We vinden het belangrijk dat elk kindje zijn/haar plaatsje vindt in de klasgroep. Ieder op eigen tempo en niveau. Leren lezen, schrijven, rekenen... allemaal nieuwe dingen die we samen gaan oefenen in het eerste leerjaar!

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om in mijn moestuin te werken en maak ik graag uitstapjes met mijn man en onze 3 dochters.


contact: ruth.de.roover@gvbsmozaiek.be


Juf Inge


klasjuf van 2AIk ben juf Inge en samen met meester Benjamin ben ik de trotse juf van het tweede leerjaar A. Ik ben al 20 jaar een vaste waarde op deze school. In onze klas werken we aan een hechte klasgroep, wordt er hard gewerkt maar ook veel gezongen en geknutseld. Ieder talent komt aan bod en samen zorgen we voor een fijn schooljaar!


 

Nieuwsgierig naar mijn talenten? 

Ik hou van dansen, toneel spelen en zingen . Ik ben dus beweegknap, woordknap en muziekknap. 

En omdat ik mijn talenten ken , ben ik ook zelfknap. 

Eerlijk, ik ben helemaal niet denkknap... maar ssst ,dat is ons geheimpje 😉


Contact:Inge.van.den.broeck@gvbsmozaiek.be


juf Evelien


juf van 2BIk ben juf Evelien. Ik woon in Melsele en heb 2 zoontjes. 13 jaar geleden studeerde ik af als juf in het lager onderwijs, na heel wat ervaring te hebben opgedaan in verschillende leerjaren en scholen, kwam ik bij onze school terecht! Hier geef ik ondertussen al 6 jaar les in 2 B. Hoofdletters, tafels, rekenen tot 100,... leer ik met veel plezier aan jullie zoon of dochter aan. In mijn vrije tijd ga ik graag op vakantie en geniet ik samen met mijn gezinnetje!


Contact:2B@gvbsmozaiek.be

meester Wouter


meester van 3B
Hallo! Ik ben meester Wouter. Ik woon in Beerse en heb 2 kinderen (een meisje en een jongen). Ik ben nu voor het 3e jaar meester van 3B. Ik werk al wel langer op deze school. Eerst ben ik 5 jaar lang in veel klassen gaan ondersteunen. Mijn lievelingsvak is wiskunde. Ik hou ervan om te rekenen en na te denken over moeilijke vraagstukken. In mijn vrije tijd ga ik graag fietsen of een toertje lopen maar ik kan ook genieten van een puzzel. 


Contact:Wouter.smolderen@gvbsmozaiek.be