Oudergroep

Schoenstraat 41

2140 Borgerhout                           


Wie zijn wij?
Wij zijn een groep enthousiaste ouders van leerlingen uit verschillende klassen die zich graag vrijwillig inzetten voor de school, de kinderen en de ouders.


Nikki Vertruyen


Mama van Warre (Sloebers)

Rachida


Mama van Noor (4B) en

Maher (6)

Rahma


Mama van Elina (1B)

Mira Benalia


Mama van Reda (6)

Karima El Jattari


Mama van Mayssara (5A) en

Tayssir (Rakkers)

Latifa Majaiti


Mama van Anis (Sloebers) en

Inara (1A)

An Chantrain


Mama van Louis (2B) Jeanne (Kapoenen)

Naima Tarrahi


Mama van Noor (3A)

Veerle Van der Borght


Mama van Briek (1A) en

Juul (4B)

Wat doen we?

Zoals jullie weten werkt de school met talenten. Als oudergroep vinden we “mensenknap” en “denkknap” wel bij ons passen.

 

Mensenknap” omdat


wij onze handen uit de mouwen steken bij activiteiten van de school, zoals het schoolfeest, de kerstmarkt, de koopjesmarkt. Wij willen ook activiteiten organiseren waarmee we de school een financieel duwtje in de rug geven. Zo deden we het voorbije jaar een maandelijkse soepactie ten voordele van de vernieuwde speelplaats.


Mensenknap” omdat


wij ook een spreekbuis willen zijn voor alle ouders. Wij vertellen graag jouw vragen, bedenkingen en ideeën aan het schoolteam. Je kan hiervoor steeds één van onze leden aanspreken, onze voorzitster bellen (An Chantrain: 0497 22 02 29) of een mailtje sturen naar oudergroep@gvbsmozaiek.be


Denkknap” omdat


de oudergroep mee nadenkt over zaken die de school, de kinderen en hun ouders aanbelangen, zoals een groene speelplaats, verkeersveiligheid, betrekken van anderstalige ouders, bekendheid in de buurt, enz.

Hoe werken we?

We komen een aantal keer per jaar samen in de school. Juf Sandra, meester Jo en de directrice nemen deel aan deze bijeenkomsten.

 

Als jullie interesse hebben om onze ploeg te versterken, dan horen we dat graag! Wil je meehelpen aan activiteiten maar liever niet deelnemen aan vergaderingen? Zo'n mensen hebben we ook nodig. Dankzij veel helpende handen houdt iedereen genoeg tijd over om te genieten van de activiteit zelf.


Wij zijn te bereiken:

  • via één van onze leden
  • telefonisch: 0497 22 02 29 (An Chantrain)
  • via e-mail: oudergroep@gvbsmozaiek.be

Copyright @ All Rights Reserved

BANK